Dags för en vinterresa?

Vi är mitt inne i den årstid då det är som populärast att resa bort. Oavsett om det är solen och värmen eller snön och skidbackarna som lockar så är det mycket vanligt att man flyr undan vardagen en sväng under dessa mörka och kalla månader.

Om man vill komma till sol och värme räcker det så här års inte att åka ner till medelhavet. Vill man ha garanti på värme behöver man åka väldigt mycket längre bort än så. Thailand är ett av de mest självklara och populära resmålen för vinterkalla svenskar. Även Sydafrika, Sydamerika och Australien locka många. Däremot är dessa resmål ofta mycket dyrare än Thailand.

För andra är det viktigare att få ut det mesta av vintern. Sola kan man väl göra på vår svenska sommar? Många nöjer sig med att åka norrut i vårt eget land eller kanske till den norsk-svenska riksgränsen. För de som inte har något emot att betala lite mer pengar, och dessutom resa lite längre, är de franska alperna ofta det ultimata resmålet för skid- och snowboardåkning. Oavsett om man håller sig inom Sveriges gränser eller om man reser söder ut så är det precis lika viktigt att man har rätt kläder, skydd, glasögon och så vidare. Norska Norröna är ett mycket populärt märke som är specialister på just skid- och friluftskläder anpassade till alla typer av utomhussporter. Så oavsett om man helst hajkar, åker längdskidor eller snowboard har Norröna garanterat passande kläder. För att peppa igång inför skidsemestern kan man till exempel kolla in härliga videoklipp som det nedan.

Sök på sidan